Онлайн-ставки на спорт для початківця: поради, що допоможуть уникнути помилок

Ми спробували дати правильні та корисні настанови, і при цьому доступно та зрозуміло пояснити з чого слід починати й у якому напрямку рухатися починаючому гравцеві.

1. Ознайомтеся і визначитеся з можливими наслідками і видами ставок

Якщо Ви вирішили почати робити ставки, найпершим справою слід розібратися якими бувають ставки (види ставок). Одинарні (ставка на певний результат у поєдинку), експрес (ставка на кілька результатів), система (сукупність експресів) – все це види ставок, які приймає кожна поважна букмекерська контора. Більш детально див. Види ставок. Наприклад, онлайн ставки на американский футбол дуже вигідні під час гри.

Також слід розуміти, що букмекерські контори не стоять на місці і постійно розвиваються тим самим, пропонуючи свої гравцям нові різні цікаві і ще більш азартні варіанти фіналів. Так, наприклад, з недавніх пір особливо популярними стали Азіатський гандикап.

Окреме місце в цій ніші займають ставки live, тобто ставки по ходу поєдинку, які останнім часом стають ще більш популярними. В першу чергу це викликано високою величиною коефіцієнтів, а враховуючи, що лайв ставки вважаються найбільш ризиковими, рівень адреналіну у гравців тут просто зашкалює. Проте, значна кількість гравців воліє вести свою гру і робити ставки саме в цій ніші.

2. Вибір виду спорту та змагань для своїх ставок

Слід розуміти, що робити ставки на події спорту, про який не маєш анінайменшого поняття – повний абсурд. Але це не означає, що не слід ставити на крикет, а робити ставки тільки на футбол, скоріше навпаки! Справа в тому, що кожен уболівальник і любитель сьогодні «розбирається» у футболі (якщо це стосується значущих ігор, ліг та чемпіонатів), але букмекери розбираються в ньому дійсно і на багато краще. А, щоб стабільно отримувати навіть невеликий прибуток від ставок, гравець повинен розбиратися в подіях хоча б на частку% краще букмекера. Тому обіграти букмекера в англійською або німецькою чемпіонаті зі старту у Вас навряд чи вийде.

Інша справа – менш популярні види спорту, а також малозначущі ліги та чемпіонати.

Ніхто не каже, що перед тим як починати робити ставки на спорт – з самого початку гравець повинен досконально розбиратися і знати всі розклади в якому-небудь, скажімо, 3-м норвезькому футбольному дивізіоні. Але для цього у Вас є інтернет з величезною кількістю новинний і статистичної інформації, яка дозволить з часом стати справжнім фахівцем і професіоналом в обраному напрямку.

Таким чином, спорт, як і ставки, слід любити і приділяти цьому час. Тому, вашими подіями для ставок повинні стати непопулярні види спорту або малозначущі ліги і чемпіонати, які в сукупності з регулярним отриманням інформації і знань дозволять досягти стабільності виграшів на ставках.

3. Стратегія – найбільш важливий елемент гри на ставках

Одним з найголовніших атрибутів гри на ставках є «Стратегія ведення гри» або «Стратегії ставок». У будь букмекерській конторі існує таке поняття як «маржа», тобто прибуток, який букмекер спочатку закладає у кожну ставку. В ідеалі, лінія без маржі виглядала б так: на події з рівними шансами на перемогу (орел / решка) коефіцієнт повинен становити 2.0 і 2.0, тобто шанси 50/50. Але в реальності букмекерська контора виставить на таку подію в кращому випадку коефіцієнти 1.9 і 1.9. Ця різниця і буде прибутком контори або просто «маржа». У всіх букмекерських контор розміри маржі на сьогоднішній день складають від 3% до 15%. Таким чином, гравцеві слід бути «розумніші» букмекера як мінімум на 10%, щоб вигравати!

Саме для цього і були розроблені стратегії. Самих стратегій ставок існує ні один десяток: Флет, Міллер, Мартингейл, Датська стратегія Д’Аламбер, Оскар грайнд і т.д. См. Стратегії ставок на спорт. Усі вони спрямовані на те, що б зробити максимальної прибуток гравця, і найголовніше – мінімізувати можливі збитки. Для початківців гравців стратегії є просто не замінним інструментом, так як будь-яка з них за винятком «наздоганяння» не дозволить відразу програти свій банк і залишитися ні з чим. А от гра без стратегії, як би Ви не старалися, в підсумку обов’язково призведе до банкрутства!

4. Ігровий Банк

Якщо Ви вирішили почати робити ставки, насамперед слід визначити для себе розмір ігрового банку, тобто ту суму, яку Ви готові витрачати на ставки. Не будемо тут докладно описувати ситуацію, оскільки цьому присвячено маса статей і матеріалів в інтернеті і у нас на сайті. Запам’ятайте головне: для кожної ставки рекомендується брати не більше 1% від розміру банку, а при невеликих розмірах ставки цю суму можна збільшити до 2%.

Як і де робити ставки на спорт онлайн, стаття з газети Голос з-над Бугу

Залишити відповідь