Чемпіонат Одеси: спекотні матчі плей-оф

На одеських ковзанках «Крижинка» та «Умка» відбулися два матчі фінальної серії та два поєдинки серії за «бронзу» дебютного чемпіонату Одеси з хокею.

У боротьбі за третє місце «Ведмеді» двічі переграли головного аутсайдера турніру – команду «Катран». У першому протистоянні «звіри» вели на початку третього періоду із рахунком 7:1 (!), проте в останньому «акули» мало не стали авторами сенсації – вони закинули п’ять «сухих» шайб, внаслідок чого скоротили відставання до мінімуму. Але «Ведмеді» перемоги все ж не віддали – 7:6.

У другій битві між цими колективами умови гри постійно диктував вже «Катран», який виходив уперед тричі, але наприкінці дуелі пропустив третю шайбу (3:3). Здавалося, матч перейде в овертайм, втім, досвідчені «Ведмеді» все ж вирвали перемогу за 24 секунди до фінальної сирени. Так – 4:3 на їхню користь, рахунок у серії – 2:0.

od-sbivaut

Фінальна серія також виходить дуже цікавою! ХК «Одеса-2» у першому дербі з ХК «Одеса» виявився сильнішим – 8:2, але у другому зазнав поразки – 3:6. Що цікаво, на третій період команди виходили за рахунку 1:1, але потів почали закидати шайбу за шайбою. До речі, це – перша поразка другої «Одеси» у сезоні.

Отже, рахунок у фінальній дуелі зрівнявся – 1:1. Обидві серії триватимуть до трьох перемог однієї з команд.

Леонід Францескевич, Pobeda.od.ua, спеціально для Кovzanka.com
Фото – Наталія П’ята

Залишити відповідь