Першість Одеси. 2-й тур: 30 шайб у двох матчах

На ковзанках «Крижинка» та «Умка» відбулися матчі 2-го туру першості Одеси з хокею.

Незважаючи на пізній початок зустрічей, подивитися на екзотичний, як для Південної Пальміри, вид спорту прийшло чимало людей. І це – попри морозну погоду та проблеми з електрикою (останнім часом в Одесі частенько вимикають світло, через що мало не зірвалося протистояння між ХК «Одеса-2» та «Катраном»).

Що цікаво, у двох поєдинках було закинуто цілих 30 (!) шайб! Звичайно, свою роль у цьому зіграли нестандартні розміри ковзанок, але неможна не сказати порцію теплих слів на адресу авторів результативних «пострілів» та їх асистентів.

У першому поєдинку ХК «Одеса-2», який у дебютному турі здобув вольову перемогу над ХК «Одеса», на досвіді переграв молоду команду «Катран», у складі якої одну з шайб закинув 12-річний (!) Микола Черкес. Рахунок гри – 11:2 (4:0, 2:1, 5:1).

Друга дуель туру також виявилася доволі результативною, проте, незважаючи на вражаючий рахунок, це була справжня битва на льоду високої якості! ХК «Одеса» та «Ведмеді» потішили яскравими комбінаціями та закинутими шайбами, а три завітні очки взяли «городяни», які у кожному періоді відзначалися стабільно по чотири рази – 12:5 (4:2, 4:2, 4:1). Відзначаємо перший покер сезону – його автором став Олексій Клега з «Одеси».

Олексій Клега (ХК «Одеса») - автор першого покеру сезону
Олексій Клега (ХК «Одеса») – автор першого покеру сезону

Отже, після двох турів зі стовідсотковим результатом лідирує ХК «Одеса-2», по три очки мають ХК «Одеса» та «Ведмеді», а от «Катран», наразі, без здобутих балів. Втім, все ще попереду!

Матчі 3-го туру відбудуться 19 грудня. Слідкуйте за перебігом подій у першості Одеси разом із нами.

Леонід Францескевич з Одеси, спеціально для fan.in.ua
Фото – Pobeda.od.ua

Залишити відповідь