Білоцерківський «Арсенал» веде переговори з новим інвестором

Як повідомляє Sport Arena, “Арсенал-Київщина” найближчим часом може отримати додаткове фінансування та посилитися новими тренерами і гравцями.

Фото: Fan News
Фото: Fan News

Клуб може отримати додаткових інвесторів. У тренерський штаб клубу може прийти 34-річний Андрій Ущаповський, який працюватиме разом з нинішнім тренером команди Миколою Литвином. Розглядається можливість посилення колективу кваліфікованими виконавцями.

Інформацію підтверджує і керівництво білоцерківського клубу.

«Так, дійсно, на сьогоднішній день наш клуб веде переговори з групою інвесторів, – повідомив директор “Арсеналу-Київщини” Олександр Синьоокий. – Люди, з якими ми спілкуємося, добре розбираються у футболі, й у нас збігається думка щодо стратегії та філософії розвитку клубу».

«Якщо переговори завершаться з позитивним результатом, і вдасться втілити в життя те, що ми задумали, вже по ходу цього сезону ми можемо істотно посилити команду. Якщо закриємо питання та знову отримаємо можливість дозаявляти футболістів, то вже найближчим часом посилимося кількома досвідченішими, кваліфікованими футболістами».

Догравши до кінця осінньої частини сезону в нинішньому вигляді, “Арсенал-Київщина” за підтримки нових інвесторів розраховує істотно посилитися й у найближчому майбутньому ставити вже більш амбітні завдання.

Залишити відповідь